poker

Jana Wang di Poker Dalam Talian

Terdapat dua jenis pemain poker dalam talian, pemain rekreasi, dan pemain yang hanya ingin menjana wang. Ini untuk pemain yang berada di meja kerana satu sebab, menjana wang. Sekiranya anda ingin menghasilkan wang yang serius dengan bermain poker dalam talian, anda perlu strategi poker terbaik. Nasib baik, internet telah menjadikan maklumat ini tersedia secara percuma untuk semua orang. Berikut adalah strategi poker paling penting yang anda perlukan untuk memenangi kejohanan poker secara konsisten dan menjana wang bermain poker dalam talian. Sama ada anda seorang pemula, atau jika anda bermain secara profesional, ini adalah strategi poker penting yang anda perlukan untuk berjaya.

Pertama sekali, anda perlu mengetahui jenis pemain yang paling biasa. Ini adalah APK 918Kiss2 : ketat-pasif, ketat-agresif, longgar-pasif, dan longgar agresif. Tidak tahu maksudnya? Berikut adalah penerangan asas masing-masing.

Ketat-pasif
Orang-orang ini biasanya berpegang pada had poker yang tetap. Mereka tidak akan bertahan lama dalam kejohanan tanpa had. Mereka terlalu konservatif dan tidak memanfaatkan tangan yang baik.

Longgar-pasif
Ini adalah pemain yang tidak baik. Mereka bermain dengan banyak tangan yang lemah dan jarang menang. Mereka akan sering memeriksa dan menelefon dengan tangan kedua. Mereka biasanya tidak berjaya dalam pertandingan tanpa had jadi jika anda menjumpainya, dapatkan wang tunai.

Longgar-agresif
Jenis ini boleh menjadi maniak atau pemain yang baik. Maniak akan menggertak banyak dan mungkin memenangkan beberapa pot, tetapi akhirnya mereka dipanggil dan tersingkir dengan cepat. Mereka gemar melakukan aksi dan sering melampauinya. Mereka jarang menang.

Pemain agresif longgar yang agresif mungkin kelihatan seperti maniak, tetapi itu mungkin muslihat. Tumpukan pemain ini akan berubah-ubah seperti orang gila tetapi mereka menang lebih kerap daripada mereka kalah. Mereka akan kehilangan periuk besar, tetapi mereka juga akan membeli banyak periuk dan memenangkan periuk besar. Berhati-hati dengan pemain ini.

Ketat-agresif
Jenis pemain terbaik pada pendapat saya. Pemain ini tidak bermain dengan banyak tangan, tetapi apabila dia melakukannya, dia bertaruh secara agresif. Pemain ini tidak membuang kerepek pada tangan yang biasa-biasa saja, dan memanfaatkan apabila mereka mendapat tangan kanan. Pemain ini biasanya mengawal tangan. Mereka tidak kerap memeriksa atau menelefon, biasanya melipat atau menaikkan.

Strategi penting lain adalah menggunakan kedudukan meja untuk keuntungan anda.

Untuk mempermudah, mari kita bahagikan jadual kepada tiga bahagian. Tiga pemain pertama biasanya dikelaskan sebagai kedudukan awal. Pemain-pemain ini adalah yang pertama bertindak sehingga dalam posisi ini anda harus melipat tangan marginal. Peraturan umum adalah melipat tangan jika anda tidak memanggil kenaikan gaji yang layak. Pemain di posisi awal hanya boleh bermain dengan tangan premium.

Kumpulan 4 pemain seterusnya diklasifikasikan sebagai kedudukan tengah. Mereka telah melihat pemain kedudukan awal bertindak sehingga mereka mempunyai idea yang lebih baik mengenai apa yang berlaku di meja. Sekiranya pemain awal dilipat, anda boleh bermain sedikit tangan di sini. Setiap kali pemain melipat lebih sedikit pemain yang bertanding untuk pot, maka peluang anda untuk menang akan meningkat.

Kumpulan terakhir pemain diklasifikasikan sebagai kedudukan lewat. Pemain-pemain ini telah melihat sebahagian besar atau semua aksi pemain lain. Mereka mempunyai risiko kenaikan tambahan atau panggilan all-in yang jauh lebih kecil setelah mereka bertaruh, sehingga mereka dapat bermain dengan banyak tangan. Sekiranya sebahagian besar meja dilipat, anda boleh bermain dengan tangan biasa-biasa saja dan berpeluang memenangi pot. Anda juga boleh menganggap mencuri buta.

Sebagai peraturan umum, bermain dengan sangat ketat dari kedudukan awal, dan longgar ketika anda semakin hampir ke hujung putaran. Dari kedudukan pertengahan anda boleh bermain lebih longgar bergantung pada tindakan pemain sebelumnya. Dari kedudukan lewat, tindakan anda harus sangat berkaitan dengan apa yang dilakukan oleh semua pemain lain sebelum anda. Idea umum di sini adalah bahawa lebih banyak maklumat yang anda ada mengenai pemain lain, semakin besar peluang anda untuk menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *